O nama

Nev-el d.o.o. ima više od 25 godina iskustva na projektima automatizacije u proizvodnoj industriji.

U proteklim godinama specijalizirali smo se na poslovima projektiranja, izvedbe, montaže, ispitivanja i podrške:

- automatiziranih proizvodnih i tehnoloških procesa
- sustava za nadzor i upravljanje industrijskih i energetskih postrojenja
- reguliranih elektromotornih pogona

Naše osoblje se sastoji od uvježbanih inženjera i tehničara. Znanje i iskustvo naših stručnjaka pokriva cjelokupnu isporuku opreme i programskih rješenja, te stoga kupcima nudimo cjelovita rješenja po načelu "ključ u ruke".

U okviru naših projekata koristimo i ugrađujemo opremu svjetski poznatih proizvođača, a vlastiti razvoj i proizvodnja omogućuju nam da udovoljimo i individualnim zahtjevima korisnika.

Pitanja kao:

Kako nešto staro zamjeniti novim?
Kako osmisliti novi pogon?
Što je ono pravo što nama treba?

Pokušajte rješiti s nama u suradnji.

Osnivanje

U naletu strasti i žrvnja promjena grupa prijatelja želeći doskočiti poslovnoj neizvjesnosti u postojećoj firmi osnivaju 25. siječnja 1991. godine vlastitu firmu NEV-EL d.o.o.
Bili su to Anton Lisac, Neven Čobanov i Josip Ungarov.


30. lipnja 1993. godine firmu preuzimaju Anton Lisac i Zdravko Kućan koji su vlasnici firme do 2019. kada vođenje firme preuzima Zdravko Kućan.
Firma je upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080282051.

U proteklom razdoblju firma je proživjelo svoj razvojni put i sada je nadamo se prepoznatljiva u svojoj djelatnosti iako nismo prestali težiti ka višem.
Vjerujemo da to potvrđuju naši zadovoljni korisnici usluga.

Djelatnosti kojima se mi bavimo pretežito su vezani uz električku regulaciju elektromotornih pogona, njihove primjene u radnim procesima, također regulacija i automatizacija različitih procesa koristeći sve blagodati uređaja koji to omogućuju, uključujući kvalitetno servisiranje te opreme.