PLC

S našim dobavljačem, tvrtkom SIEMENS uspostavili smo dobre poslovne odnose te u relativno kratkom vremenskom roku rješavamo Vaše potrebe regulacije PLC-ima S7 generecije

LOGO

Kompaktan, jednostavan za korištenje i jeftino riješenje za jednostavnije zahtjeve. Za sve aplikacije u industriji, stambenim i nestambenim zgradama. Ožičenje nije potrebno s obzirom da su funkcije povezane. Djeluje slično kao i PLC. Sa integriranom operatorskom kontrolom i displejom za pokazivanje alarma i ostalih varijabli direktno na uređaju.

S7 - 200

Micro PLC SIMATIC S7-200 je klasa za sebe. On je oboje, kompaktan i snažan, brz, omogućuje velike mogućnosti komuniciranja i dolazi sa vrlo pristupačnim softverom i hardverom.

S7 - 300

PLC ima mogućnost modularne nadogradnje, uglavnom za primjenu u proizvodnoj industriji. Umreženje je moguće preko MPI i SIMATIC NET - sada također i PROFINET. CPU je prilagođen širokom rasponu djelovanja, od najzahtjevnijih pa sve do jednostavnih operacija.

S7 - 400

PLC sa vrhunskom dinamikom za rješenja u procesnoj i proizvodnoj tehnologiji. Izuzetno visoke preformanse sa vrlo malim vremenima procesiranja i obrade podataka, popraćeno sa brzom komunikacijom putem PROFIBUSA, ETERNETA i dr.

povezanih sa sustavom za komunikaciju s korisnikom putem HMI-a od najjednostavnijih panela pa sve do kompliciranijih (touch panela, PC panela itd.) ili umrežavanje tipa PPI, MPI ili PROFIBUS kao i daljinskog nadgledanja, servisiranja i upravljanja procesima.